Onze visie

Duurzaam ondernemen

Voor ons is duurzaam ondernemen zorgeloos debiteurenbeheer, zodat u zich bezig kunt houden met uw passie voor ondernemen.

De juristen van KasCo hebben ervaren dat juridische geschillen vaak voorkomen kunnen worden. Heldere afspraken, correcte facturen en deskundige opvolging van KasCo minimaliseert de kans op problemen. Zodoende bespaart u ook een hoop kosten. Een advocaat, rechtsbijstandsverzekeraar, deurwaarder en incassobureau wordt beter van uw malaise. Dit terwijl u nooit heeft gevraagd om deze problemen. Dat kan en moet anders. Daarom zijn wij voor duurzaam ondernemen.


Ontzorgen

Uw hele debiteurenbeheer en rechtsbijstand van A tot Z met KasCo. Hiermee worden problemen vroeg gesignaleerd. Eerlijk zaken doen op basis van heldere afspraken.

Gelijke belangen

KasCo is gericht op continuĆÆteit en groei van haar organisatie, dit kan alleen met tevreden klanten en gelijke belangen.

Preventie

Onze dienstverlening staat in het teken van preventie. Gaat het toch mis, dan is KasCo uitstekend geƫquipeerd om de kwestie op een goede manier op te lossen.

Besparing

U bespaart kosten met KasCo omdat uw organisatie veel efficienter te werk zal gaan. Er zijn geen onverwachte kosten zodat u altijd weet waar u aan toe bent.


Onze klanten over ons


Onze locatie


    Maak afspraak